Yhteystiedot

MusaMika
Nurkkajussinkuja 10
13500 Hämeenlinna
050-544 0518
hakala.mika@gmail.com
www.musamika.fi
Y-tunnus: 214 4210-7

Kokoonpanot

MusaMikalta järjestyy kombo eri tarpeisiin. Akustisen kokoonpanon lähtökohtana on sähkötön soundi, mikä ei suinkaan tarkoita sähkötöntä tunnelmaa. Muistathan, että tarvittaessa akustisen soittimiston ääntäkin pystytään vahvistamaan kuuluvammaksi ison tilan tarpeisiin.

Esimerkkikokoonpanoja:

-Haitari+saksofoni; rentoa cocktail-tunnelmaa jazz-standardeista Olavi Virran kautta... No, melkein mihin tahansa. Taipuu myös niemeen, notkoon ja saarelmaan - siis paikkoihin joissa ei ole sähköä saati pianoa.

-Jos edellinen duo tuntuu suppealta, lisätään mukaan se piano. Silti pärjätään kahdella miehellä, vaihdetaan soittimia välillä.

-Pekka ja Pitkä - Trubaduuriduo, jonka jäsenet ovat kuin yö ja päivä, majakka ja perävaunu. Huomiota herättävä ulkomuoto hämää, herrat uivat kuin kalat vedessä teemasta ja tunnelmasta toiseen. Pekan ja Pitkän vahvuus on kulloisenkin tilaisuuden teemaan sovitettu tarinoihin nojaava ohjelmallisuus, taustatyöstä ja esityksen yksilöllisyydestä ei tingitä! Pääosassa laulu, soittimistona kitara/kontrabasso + haitari/piano. Ja stemmalaulu kajahtaa kuin yleisön hyväntuulinen nauru...

-Rytmiorkesteri Huwitus neljästä viiteen miehisenä. Alkuun voidaan päräyttää sisääntulomusat vaikka ovella. Kun instrumentaali kyllästyttää, aletaan laulaa. Huwitus luottaa nostalgiaan eli kunnioitus menneiden vuosikymmenten klassikoihin uudempia viisuja unohtamatta on kova. Kyllä, tämä orkesteri soittaa koko illan akustisena, jos haluatte. Ja kyllä, saatte varmasti tanssia.

Yhteydenottolomake